Milyen hatásai vannak a hajolajnak, melyeket a hajpakoás nem biztosít?

NANOIL
 1. Lehetetlen egy maszkot a hajszerkezethez igazítani. Az olajok zsírsavakból állnak, amelyek a fejbőr természetes hidrolipid gátját is alkotják, és rögzítik a hajat körülvevő keratin-mérleget. A részecskék méretétől függően az olajak alacsony vagy magas porozitást mutatnak (egészséges vagy sérült haj).
 2. A hajpakolások el tudják laposítani a hajat. Egy nagyon sűrű és gazdag pakolás maradványokat hagyhat, ha túl sokat teszünk fel belőlük, vagy nem öblítjük le megfelelően. Következésképpen már is veszítünk a haj volumenéből, a hajunk könnyebben lesz zsíros és korpás. A zsíros állag ellenére a hajolaj tökéletesen felszívódik és nem terheli túl a hajat. Csak annyit kell tennünk, hogy odafigyelünk a haj porozitására.
 3. A hajpakolások időigényesek. Legalább 30 percre van szükség a felvitelhez, a masszázshoz és az öblítéshez. Egész éjszakás kezelést is végezhetsz, de olajat használhatsz csak alkalmanként is: száraz hajra, 15 perccel a mosás előtt vagy öblítés nélkül, mosás után is.

Ez a három legfontosabb ok, mégis sokkal többet nevezhetnénk még meg: alacsonyabb ár, jobb hatások, maximális hatékonyság. Az olajozás simán megnyeri a versenyt. Mióta először hallottam a hajolajokról, azót hasznűlom őket hővédelemre, könnyebb fésüléshez és fényességnöveléshez is. Tapasztalataim szerint kijelenthetem, hogy a hajolajak hamarosan helyettesíteni fogják a hajpakoásokat. Meg fogod látni!

Szeretnél megbizonyosodni arról, hogy a hajápolásod eredményes-e? Találkozz egy olyan termékkel, amely jobb az összes hajpakolásnál. Háromféle hajolaj, alacsony, közepes és magas porozitású. Azt hiszem, népszerű lesz azoknak a nőknek a körében, akik szeretik a hajpakolások intenzív fellépését, ám elvárásaiknak megfelelően valami könnyebbre vágynak.

NANOIL HAJOLAJ

Az olaj három változata a haj különféle porozitásához

Méret: 100 ml
Ár: 12 000 Ft

Kétségtelen, hogy a haj olajozása sokkal jobb, mint a pakolások használata. Az olajok pótolhatatlan hajápolási termékek. A Nanoil hajolaj a kedvencem. Miért a Nanoil?

Ez az egyetlen termék, amely tápanyagok 100%-át biztosítja és maximális hatékonyságot nyújt. A márka gondoskodott arról, hogy a kozmetikumok hatása a hajszerkezet és a hajszükséglet tanulmányozásának eredményein alapuljon. Ez az oka annak, hogy a Nanoil hajolaj fején ütötte a szöget. Vigyáz a haj külső rétegére, de behatol a hajba és a fejbőrbe. Erősen ajánlom a Nanoilt, mert nincs más termék, amely ilyen teljes körű ellátást nyújtana.

Fényes és egészséges hajat szeretnél? Tápláld a Nanoil hajolajban található természetes összetevők erejével. Rájöttem, hogy a természetes anyagok és az ésszerű innováció fontos a hajápolásban. A Nanoil hajolaj egy modern és eredeti termék (az egyetlen, amely megfelel a haj porozitásának), amely kívánt hatásokat hoz. Válassz egyet a három olaj közül, és látni fogod, hogy a te hajad is lehet olyan, mint egy modellé. Válassz a következők közül:

Csak annyit kell tenned az olaj megvásárlása előtt, hogy beazonosítod a hajad porozitását. Ezt megteheted a haj jellemzőinek megfigyelésével, vízteszttel vagy egy olyan hajszakértő meglátogatásával, mint én. A haj porozitásáról és az olajok választásáról minden szükséges információ megtalálható a Nanoil hivatalos weboldalán.

A HATÁSOK ELEMZÉSE

Honnan származik ez a hajvarázslat? Mindenre van magyarázat. A Nanoil hajolajnak – a verziótól függetlenül – van egy fontos tulajdonsága: megfelel a haj szerkezetének. Következésképpen közvetlenül az alkalmazás után felszívódik, és nem nehezíti el a hajat. A belső hatás a leghatékonyabb, és tartós hatást fejt ki a hajápolásban. Megpróbálom megmagyarázni a Nanoil hajolaj előnyeit. Érdemes megemlíteni, hogy a három változat természetes, parabénektől és szilikonoktól mentes. Ez az, amit a hajszerető nők a legjobban szeretnek!

Nanoil alacsony porozitású hajra

A Nanoil hajolajnak ez a verziója akkor működik, ha a haj egyenes, nehezen formázható, lassan száradó, kevés mennyiségű és erős védelmet igényel, pl. a tűző nap és a magas hőmérséklet hatására. Kilenc, telített zsírsavban gazdag olajból áll, amelyek:

 • védik a hajat a napfénytől, a magas hőmérséklettől, a méreganyagoktól stb.
 • lelassítják az öregedési folyamatokat, rugalmasságot és lágyságot biztosítva
 • csökkentik a száradási időt és megtartják a nedvességszintet
 • serkentik a hajnövekedést és gátolják a hajhullást
 • vigyáznak a fejbőrre, szabályozzák a pH-t és ellenőrzik a faggyúszekréciót

Nanoil magas porozitású hajra

A sérült hajra kifejlesztett Nanoil formula segít, ha dehidratált, törékeny, tompa, töredezett a hajad és hullik. Az omega-7 és omega-9 savakban gazdag hat olaj kombinációja az, amely:

 • mélyen regenerálja, megerősíti és újjáépíti a hajat
 • felgyorsítja a hajnövekedést, megakadályozva a hajhullást
 • táplálja a fejbőrt és a hajvégeket, amelyek töredeznek
 • nyugtatja az irritációt, megszünteti a szárazságot, az laposságot és a törést
 • csökkenti a súrlódást és a statikus állapotot

Nanoil közepes porozitású hajra

Kétségtelen, hogy a legjobb olaj a problémás hajra – egészséges és sérült haj között -, amely nedvességgel érintkezve sűrűvé válik, statikussá válhat és töredezhet. Hat olajból áll, amelyek maximális mennyiségű omega-3 és omega-6 savat tartalmaznak:

 • teljes hajápolást biztosít, kisimítja a hajat és fokozza a fényét
 • védi a hajat a káros külső tényezőktől
 • megakadályozza a statikusságot, súrlódást és az ellaposodást
 • erősíti a haj természetes hidrolipid gátját
 • ellenőrzi, hogy a fejbőr megfelelő állapotban van-e, csökkenti a korpásodást

ELŐNYÖK:

 • a haj szerkezetének megfelelő összetevők
 • a legjobb összetételű természetes olajok és hatóanyagok
 • három változat, ideális három hajtípushoz
 • elképesztően könnyű és kiválóan felszívódó formula
 • hatékony hajápolás elegáns csomagolásban

HÁTRÁNYOK:

 • az olaj kiválasztása előtt meg kell határoznia a haj porozitását