A Nanoil argánolajjal minden hajpakolást jobban hat!

Argán Olaj

Ha hosszú hónapok óta használsz már hajpakolásokat és úgy érzed, a hajad vátozásra vágyik, akkor sem kell feladnod őket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a pakolást egy további összetevővel gazdagítod, hogy erősebb legyen a hatás és még jobb eredmény – erre a célra készült a Nanoil argánolaj. Ennek ellenére ez nem csupán egy ápoló összetevő és kiegészítő anyag a kozmetikumok számára. Ez az argánolaj tökéletes, természetes hajpakolás önmagában is. De hogyan lehetséges ez?

Nanoil argánolaj – a hajad megérdemli, hogy folyékony arannyal kezeld

A Nanoil által kínált argánolaj kiváló minőségű és Marokkóból származik, ahol a legtermékenyebb (az UNESCO listáján szereplő) arganfák nőnek. A világ ezen sarkában előállított olaj a legjobb a világon. A Nanoil arganolaj látványos hatással van a hajra. Mivel természetes hozzávalóból készül, ezért az egész testen és arcon használhatod, sőt, szemkörnyéki szérumként is működik. Itt azt szedtük össze, hogy miért ez a legkiválóbb hajápoló termék.

Hogyan lehet a Nanoil argánolajat a hajon használni?

Válassz a két módszer egyikéből: használd önmagában, vagy add hajpakoláshoz.

1. ADD HOZZÁ AZ OLAJAT A HAJPAKOLÁSHOZ

Ez nagyon egyszerű: a maszk egy részéhez adj hozzá néhány csepp Nanoil argánolajat. Keverd jól össze és vidd fel a hajra. Hagyd a pakolást a hajadon a címkén szereplő utasításoknak megfelelően. A maszk leöblítése és hajszárítás után látni fogod, mennyivel simább és hidratáltabb a hajad. Ráadásul az argánolaj tökéletes védelmet nyújt a külső kórokozókkal szemben is.

2. HASZNÁLD AZ OLAJ ÖNMAGÁBAN

Az arganolaj kivételes tulajdonsága, hogy mind a hajon, mind a fejbőrön alkalmazható. Ez az olajmaszk erősíti a hajtöveket. Az elért hatás az erős, egészséges haj, amely gyorsabban növekszik és egyszerűen jobb, mit volt – ápolt megjelenésű és szerkezete is helyreállított. Az olaj megakadályozza a hajhullást és károsodást, javítja a megjelenését és élénkíti a haj színét, függetlenül attól, hogy milyen típusú.

Vigyél fel egy adag (egy evőkanálnyi) olajat a fejbőrre, dörzsöld be egészen a gyökerekig, és futtasád át ujjaidat a hajadon keresztül úgy, hogy az olaj egyenletesen el tudjon oszlani, akár egy fésűt vagy kefét használva, hogy az olaj minden befejdken. Hagyd a hajon 30 percig, vagy akár tovább. A olajat mosás utáni nedves hajra is felviheted – 30 perc elteltével újra mosd meg sampssan, hogy megszabadulj az olajtól.

Nanoil argánolaj – hatások

  • Ez egy tökéletes, könnyű olaj bármilyen típusú hajra.
  • Gátolja a hajhullást és erősíti a hajat, a gyökerektől a hajvégig.
  • Semlegesíti a szabad gyökök aktivitását.
  • Serkenti a haj és a tüszők regenerálódását.
  • Védi és gondozza a fejbőrt.
  • Hidratál, lezárja a kutikulákat és nedvesen tartja őket.
  • Táplálja a hajat, javítva a szerkezetét és javítva a megjelenést.
  • Visszaállítja a haj természetes fényességét és felgyorsítja a növekedést.

Nanoil argánolaj – nem csupán hajpakolás

Ez az argánolaj azért olyan népszerű, mert nem csupán egy hajpakolás kiegészítő. Használhatod mélykondicionáló hajolaj-kezelésként, amely táplálja a tüszőket, vagy használhatod a bőr vagy a köröm erősítésére. A Nanoil argánolaj helyettesíti az arcszérumot és a szemkrémeket is.

Többet szeretnél tudni? Ugrás a www.nanoil.hu oldalra