Állítsd Saját Szempillaspirálod: Step by step szempillaspirál alkalmazási útmutató

A szempillaspirálok remek eszközök ahhoz, hogy sokkal szélesebb és hosszúbb szempillákat kapj. Azonban néhány lelkes divattervező elől menekülünk, ha az alkalmazásukat akarjuk használni – a helyes alkalmazás kérdése. Az alábbi útmutató be2lyugat arra, hogyan használjuk szempillaspirált a legszebb és leglenyűgözőbb sötét szempillák eléréséhez. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb lépéseket a szempillaspirálok használatához.

1. lépés: A szempillaspirál kiválasztása

A sikeres szempillaspirál használat első lépése az alopás megfelelő fajtájának kiválasztása. A rugalmas spirálok mindegyike hatásosabb, főleg azoknak, akiknek szőke szempillái vannak. Ennek oka az, hogy a rugalmas spirálok lágyabbak, így megakadályozzák a szempillák kiszáradását és elgörbülését. Ezek a spirálok jobban követik a szempillák alakját és biztosítják, hogy sokáig maradjon a legöbölítettebb és dús szempillaspirál.

2. lépés: A spirál előkészítése

A fúvóka élesítésével és tisztításával kezdődik a szempillaspirál használatának folyamata. A legjobb, ha használ egy olyan szempillaspirál tisztító spray-t, amely minden festékanyagot eltávolít a fúvóka től, mielőtt megkezdené a kívánt hatást. Az is jó, ha szappant és tiszta víz használsz a spirál tisztítására, amikor a megfelelő formáját kívánod.

3. lépés: A szemhéjfesték használata

Az alapozás alatt mindig használj szemhéjfestéket, hogy fenntartsák a szempillaspirál tartósságát a napsütésben és a különféle környezettlik hatásai miatt. Ezután, egy alapítóval, egy fehér szemhéjceruzával, amelyeket a szempillára helyeznek, és egy bőrápolóval fehérítheti a szempillát, hogy kiemelje a szempillaspirál használatával megrajzolt alakot. Miután a szemhéjfestéket felfektette, hagyja megszáradni, mielőtt elkezdi alkalmazni a szempillaspirált.

4. Lép: Szempillák összezárása

Aztán egy szemkilincsel, pasztával, illetve szippal be kell borítani a szempillákat. Ez egy kicsit megvastagítja a szempillák, és segít a spirál alkalmazásban. Akkor célszerű a pasztát használni, ha a spirál túl meredek a szempillákra.

5. lép: Az alkalmazás lépései

Kezdje az alkalmazást a szempillák alján. Fókuszáljon a gyökérre közvetlenül a szemhéj alatt, hogy teljesen megtöltse és megvastagítsa a szempillákat. Az alkalmazás során halad előre a külső szemhéj felé, végig az összes szempillán, mozgatva és töltögetve a fúvókát, hogy a lehető legszebb ívet kapjon. Kis mennyiségű maradék spirál maradhat a szemhéj alatt is, hogy telenedjenek a szempillák. Csak akkor alkalmazd ugyanezt a spirált a jobb szemhéjra.

6. lépés: Kombinálás a szempillák felemelésére és szélesítésére

A szempillaspirálok használata szükségessé teszi a jobb alkalmazás megkülönböztetési jeleinek a megtanulását. A szempillák felemelését és szélesítését mindig a spirál megerősítésével érhetjük el. Ehhez a spirál egy kissé felhalmozható azokra a szempillákra, amelyekre akarjuk, hogy felfelé nézzenek, hogy egy megmagasított és széles szempillaspirált kapjunk. Ahhoz, hogy szélesebbnek tűnjön, a spirált többször körkörös mozdulatokkal meg kell erősíteni a külső sarkokban lévő szempillákon.

7. lépés: Az elmúlt finomítása

Az elmúlt finomítása egyszerű, amint azt elvégezte, hogy megérkezzen a megfelelő eredményhez. A szempillaspirálok sűrűségét zsírégető munkával meg kell ellenőrizni. Ehhez csak egy olyan ecsetet kell használni, amely könnyen elválaszthatja a spirált a szempillák között. Amikor elégedett, a hajszálak finom csomagolásával még jobb eredményt érhet el, megakadályozva a szempillaspirál burkolódását.

8. lépés: A szempillák védelme