4 Természetes Módja Annak, Hogy Éveket Vonozzak Az Amitől Egészségesebbek és Hosszabbak Lesznek A Szempilláim

Vannak olyan esetek, amikor az emberek jóval több időt töltenek vele, hogy kiemelkedő részletességgel megálmodják, mit tesznek saját megjelenésük javítására. Ez nem csak arcuk számára vonatkozik, hanem számtalan külső képleteknek is, beleértve bőrüket, hajukat, és szempilláikat is. Ugyanazok a szempillák, amelyeket mindennap rákenünk, azok, melyek alapvetően meghatározzák arcunk nyugodt és szép kontúrját. Itt van néhány dolog, amit tehetsz azért, hogy megerősítsd és hosszabbítsd meg szempilláidat:

1. Megelőzés Helyett Kíméletesen Kezeld Őket

Minden alkalommal, amikor szempilláiddal bánsz, fontos, hogy kíméletes és tudatos maradj. Kerüld el a szempillák szorítását, csavarását és összetéveszthetetlenül a hegyesítését. A hegyesítő ollók és tweezerek használata túl gyakori, és a szempillák támadása ezen eszközökkel csak ritkán szükséges. Az is fontos, hogy minden este lemossuk természetes szemöldök- és szempillaspirálunkat, hogy ne száradjanak ki és ne okozzanak bosszankodást.

2. Hagyj Megfelelő Tenyészhetőséget

Javasoljuk, hogy hetente csak egyszer borotváld és szigetelj le szempilláidat. Összességében ez megóvja Önt a szempillák túlságosan gyakori borotválásától és hegyesítésétől. Ha nem borotváljuk és kenjük le szempilláinket elég gyakran, akkor a kissé hosszabb és nagyobb számú szempillánk add meg a tenyészhetőségre, amikor túlcipeljük őket, hogy kigyúrnánk a szempilláinkat.

3. Kened a Szempillák Dickaibáját

Itt van egy egyszerű, de nagyszerű módszer a szempillák természetes hosszabbítására. A híres spanyol szempillákkal való ragasztásnál ezeket a krémeket kenik a szempillák végére, hogy további hosszúságot és dobszöget adjanak nekik. Ezeket a dickaibákat helyettesítheti egy organikus szempillák ápoló balzsam, amelyet esténként felvitelre használhatsz. Csak vigyél fel egy szemcsényi méretű balzsamot, és hagyd, hogy az éjszaka folyamán magához vonja a csillogást.

4. Stílusosan

A szempillaspirálok és a viasz alapú szempilladúsítók nagyban hozzájárulnak a szempillatartás létrehozásához és formázásához. A viasz alapú szempillaspirálokat éjszakára kell felvinni, és hajnalban el kell távolítani, hogy csak a természetes szempillak legyenek a következő napon. A művészi stílusok nagyra becsült öltözéke, de ha te kedveled őket, akkor jobb, ha megőrizték őket csak a speciális eseményekre.

Összefoglalás