WELLA SP – LUXE OIL KERATIN RESTORE

WELLA – SP LUXE OIL KERATIN RESTORE

Keratinos regeneráló hajpakolás valamennyi sérült hajtípushoz

Méret: 400 ml
Ár: 6 110 Ft

A Wella termékeket professzionális címkével látják el, mert sok fodrász használja őket. Nem csoda, hogy a maszk harmadik helyen áll ebben a rangsorban. A Wella Sp Luxe olaj-keratin helyreállító pakolás népszerű választás a sérült haj javításához. Amikor keratint látunk egy termék nevében, látványos haj-újjáépítő hatásra számítunk. Valójában a Wella maszkja nem feltétlenül felel meg a gyártó ígéreteinek – az eredmény függ a haj kezdeti állapotától és a károsodás mértékétől. Ha a hajadnak már olyan állapotban van hogy talán vágásra van szüksége, ez a maszk nem fog segíteni. Ez a hajjavító maszk elsősorban a sérült hajszerkezetek újjáépítésére, rugalmasság, lágyság és ragyogás növelésére törekszik. Javítja a természetes javulást, de nem helyettesíti a szalonban lévő keratinos simító kezelést – sok felhasználó megvásárolja ezt a maszkot, reménykedve az ilyen szalonszerű hatásokban. A Wella maszk jól működik, de nem csodaként, tehát ne hidd el a címkén szereplő összes ígéretet.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

Az összetevőknek kimagaslóan jónak kell lenniük, figyelembe véve a hajpakolás magas árat. Mi tartalmaz a képlet, ami ennyira drága? Van néhány olaj, köztük az argánolajmandulaolaj és jojobaolaj – valószínűleg a legnépszerűbb olajok, amelyeket a hajtermékekhez adnak, de ezek nem kerülnek sokba, hogy ennyire drágává tegyék a Wella Sp Luxe regeneráló pakolását. Ugyanakkor a természetes olajok jelenléte nagy plusz: az olajok olyan bőrpuhító anyagok, amelyek fenntartják az optimális hidratációs szintet, védik a hajat a külső behatásokkal szemben, és egyenletesebbé teszik a szálakat. A folyékony keratin (hajmegújító protein) ugyanakkor kulcsszerepet játszik. Van-e ebben a paolásban elegendő keratin ahhoz, hogy észrevehető hatást gyakoroljon a hajra? A Wella maszk keratin alapú, ennélfogva javító hatású, azonban a hozzávaló mennyisége a termékben nem olyan nagy, hogy azonnali hatással bírjon; hosszabb kezelésre van szükség.

TERMÉKLEÍRÁS

Vegyes vélemények vannak a maszk mindenkori hatásairól, aromájáról és alkalmazásáról. Sok használó szerint a Wella Sp Luxe olajos keratin regeneráló haj maszk jó illatú, ezért jó használni, míg mások panaszkodnak az erős fojtogató aromára (ez egyéni kérdés, és attól függ, hogy az illatot naponta használjuk-e). A pakolás nem túl vastag és könnyen felvihető. Természetesen le kell öblíteni a terméket, hogy az ne terhelje túl a szálakat; ha nem alaposan öblíted le és a maszk a haj gyökerén marad, az a dús hajhatás elvesztéséhez vezethez. A volumenről szólva: ha olyan maszkot keresel, amely javítja, szépíti és növeli a hajat, akkor ez a pakolás nem megfelelő. Általánosságban elmondható, hogy a Wella maszk figyelemre méltó, de hangsúlyozni kell, hogy a hatások a felhasználótól és a hajtípustól eltérőek lesznek.

ELŐNYÖK:

  • a maszk javító keratint tartalmaz
  • három természetes olajjal dúsított
  • nagy méret, a maszk hosszú kezelésre alkalmas
  • könnyen felvihető a hajra
  • érdekes illatkompozíció
  • hatékony erősítő hatás

HÁTRÁNYOK:

  • az ár lehetne alacsonyabb
  • a hajat lapossá teheti
  • nem helyettesíti a pro-keratin kezeléseket
  • egyes fogyasztóknak nem tetszik az intenzív aroma