COLLISTAR – SUBLIME OLAJOS HAJ MASZK

COLLISTAR – SUBLIME OIL-MASK

5 az 1-ben minden hajtípusra

Méret: 200 ml
Ár: 4 450 Ft

A Collistar Sublime olajos hajpakolás minden hajtípusra az egyik legkelendőbb termék. Leginkább a luxustermékek rajongói választják, mivel első látásra is pozitív érzelmeket kelt. A szép csomagolás azonban nem elég. A hatás a legfontosabb, és a Collistar Sublime olajos pakolás esetében a hatás az egyéni hajlamoktól függ. Ezt a többcélú hajpakolást tápláló-javító kezelésként forgalmazzák.

Ötféle módon működik: erősíti, simítja, táplálja és hidratálja, védi és javítja a haj megjelenését. Ugyanakkor nem szabad a gyors hatás kedvéért ezt választanod. A Collistar Sublime olajos haj maszk ugyanis nagyon lassan működik, így csalódottnak érezheted magad, ha azonnali hatást vársz.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

Miből készül a Collistar Sublime olajos haj maszk? Az elegáns elnézve tekintve valószínűleg minőségi alapanyagokra számítasz. És valójában van benne néhány. Az első a növényi alapú kollagén, amelynek erősítő hatása van és célja a sérült haj helyrehozása. A lenmag – két formában – a következő: lenmag olaj és lenmag kivonat. Táplálják a hajat és növelik a rugalmasságot. Ráadásul a maszk tartalmaz egy nagyon jótékony shea vajat, amely lágyítja a hajat és megakadályozza a nedvesség elvesztését, viszont súlyosbítja a hajat, ha feleslegesen sokat használják. Az érdekes összetevők között két esszenciális olaj található: ylang ylang és muskátli olaj, amelyek állítólag serkentik a hajnövekedést, de tartsd észben, hogy az illóolajok a fejbőr irritációját okozhatják. Összességében a Collistar Sublime Mask néhány összetevője előnyös, míg mások aggasztóak lehetnek. Ez nem jó maszk az érzékeny fejbőrre és a finom, törékeny hajra – a fenti anyagokon kívül a termék elég sok szintetikus anyagot, tartósítószert, emulgeálószert, aromát stb. tartalmaz.

TERMÉKLEÍRÁS

A maszk következetessége nem teheti bonyolultá az alkalmazást. Ez nem a legvastagabb hajpakolás, ami valaha készült, de valószínűleg túlterheli a hajtöveket, ha túl sokat teszel fel belőle, különösen, ha a hajad alapból sem erős. Alaposan öblítsd le a Collistar Sublime olajas hajpakolást mikor végeztél vele, hogy ne maradjon a hajon és elkerült a lehetséges problémákat. A maszk nagyon finom illatkompozícióval büszélkedik, ám biztosan nem vonzó az allergiások számára. Az értékelők kiemelik, hogy az egy tartály nagyon hosszú ideig kitart – a maszk könnyen használható, és hosszú hajra sem kell sokkal többet feltenni. Az alkalmazás könnyű, így mindenki számára egyszerű választás. Összefoglalva, ez a pakolás jó benyomást kelt.

ELŐNYÖK:

  • növényi alapú kollagén
  • olajokkal és növényi kivonatokkal dúsított formula
  • finom illat
  • elegáns csomagolás
  • a maszk elég sokáig kitart

HÁTRÁNYOK:

  • elég magas ár
  • kissé túl nehéz, túlterhelő formula
  • nem alkalmas az érzékeny fejbőrre