PLANETA ORGANICA – BLACK MOROCCAN HAJPAKOLÁS

PLANETA ORGANICA – Black Moroccan Hair Mask

Fekete marokkói hajmaszk hajhullásra

Méret: 300 ml
Ár: $15 (kb. 4 400 Ft)

A fekete marokkói hajpakolás az egyik kedvencem a hajápolásban, ha hajhullásra kell valami. A Planeta Organica egy olyan terméket akart létrehozni, amely pozitív hatással lesz a fejbőrre. Kiderült azonban, hogy ez egy univerzális termék, amely regenerálja a hajat. A Planeta Organica fekete marokkói hajmaszk állítólag erősíti, táplálja és megvédi a hajtöveket. A kozmetikum hatékonyan csökkenti a hajhullást és serkenti a növekedést. Ennek eredményeként a hajad erős, rugalmas, sima és nagyon fényes lesz. Kipróbáltam a terméket különféle hajtípusokon, és az eredmények meglepően hasonlóak.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

Mi a titok? A Planeta Organica marokkói hajpakolás összetétele a kulcs. A kozmetikum fő összetevője az argánolaj, amely nagyon magas antioxidánsok (beleértve az E-vitamint) koncentrációját kínálja. Sokszor láttam az argánfából nyert olajat, amint csodákat művel a hajjal. A Planeta Organica fekete marokkói hajpakolást gazdagították: neroli olajjal, amely hihetetlen illattal rendelkezik és helyreállítja a haj rugalmasságát; babérolajjal, ami olyan vitamin komplexummal rendelkezik, amely táplálja és védi a hajat; olívaolaj, amely a hajat puhává és fényessé teszi; feketemag-olaj, amely a bőr megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen aminosavak forrása. Ezek a marokkói hajpakolás legfontosabb hatóanyagai. Ráadásul eukaliptusz olaj és természetes oregánó kivonat is van benne.

Az összetevők vonatkozásában van egy dolog, ami a legjobban tetszik a Planeta Organica kozmetikumokban. A hajhullás elleni marokkói hajpakolás mentes az SLS-től, parabénektől és más káros anyagoktól. Büszke lehet arra, hogy rendelkezik az Eccocert tanúsítvánnyal, amely garantálja, hogy a termék organikus. Van egy kis mennyiségű ártalmatlan szilikon is benne. Szeretném eloszlatni a szilikonokkal kapcsolatos minden kétségedet: Ártalmatlanok, ha biztonságosan és nem túl sokat használjuk őket. A Planeta Organica hajpakolás kizárólag biztonságos összetevőket tartalmaz, ideértve a bőrpuhító anyagokat is, így nyugodtan használhatod minden gond nélkül.

TERMÉKLEÍRÁS

Fogalmam sincs, hogy a pakolás neve miért fekete marokkói – természetesen nem a színe miatt. A termék zöld és sűrű állagú. Mellesleg, az állag ellenére nem fog sokáig kitartani egy tégelynyi pakolás, de az ár alacsony. A pakolás színe és illata nem csábító. Nem szeretem a pakolás által kínált erős és fojtogató férfi parfüm illatot. Azonban olyan lányokkal dolgoztam, akiknek nagyon tetszett az illat. Egyes bloggerek szerint ez friss és keleties.

A pakolás nagyon jól működik a hajon. A termék nedves hajon történő eloszlatása problémamentes. Ajánlott több mint 15 percig fent is hagyni, de igazából már 10 perc után elkezdi hatni. A termék simítja a fürtöket, dúsít és rugalmassá teszi a hajat. A Planeta Organica fekete marokkói hajpakolás megkönnyíti a haj kigubancolását és stílusának megteremtését, ami a divatbemutatók előtt sokkal könnyebbé tette a munkámat.

ELŐNYÖK:

  • gyors hatás
  • jó hatások
  • természetes és lágyító összetevők
  • organikus tanúsítvány
  • alacsony ár

HÁTRÁNYOK:

  • túl erős illat
  • nem túl hatékony
  • a szín nem túl esztétikus