ORGANIQUE – SENSITIVE HAIR MASK

ORGANIQUE Sensitive Hair Mask

Intenzív erősítő pakolás érzékeny, finom hajra

Méret: 150 ml
Ár: 3 850 Ft

Az Organique természetes kozmetikumokat kínál a haj- és testápoláshoz. Bízom a márkában, és már azóta használom termékeit, mióta először forgalomra kerültek. A termékeket a szépség és a természet ihlette. A pakolás erősíti, regenerálja és intenzíven hidratálja a hajat. A szálak extra védelmet kapnak a káros tényezőkkel szemben. Az Organique hajpakolásnak feltételezhetően könnyű és puha haj hatását kell elérnie, amelyet aztán könnyű formázni.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

Az Organique pakolás fő összetevői az érzékeny és finom hajra rendkívül hatékonyak, és biztonságosak az érzékeny fejbőrre és a gyenge hajra is. A Sensitive Hair Mask egy selyemmaszk, amely gazdag összetevőket kínál. A legfontosabb anyag a hidrolizált selyem, amely azonnali hatást gyakorol a sima hajra, annak újjáépítésével. Védő réteget hoz létre a haj felületén, és megkönnyíti a kifésülését is. Nyilvánvaló, hogy a selyem mellett számos gondosan kiválasztott más összetevő is van benne.

A termék nagy mennyiségű Iricalmin – búza kivonatot kínál nyugtató tulajdonságokkal. Emellett kiküszöböli az irritációt és megakadályozza annak megismétlődését. A Centella asiatica kivonat, amely erősíti és regenerálja a hajat, egy másik nagyon fontos összetevő. Az intenzív hidratálás elsősorban a Hydromax komplexnek és a hialuronsavnak köszönhető. Ez a két alkotóelem megakadályozza a szárazságot és a töredezést, valamint rugalmasságot nyújt a hajnak. Van is kis mennyiségű élesztő kivonat – a B-csoportba tartozó vitaminok forrása, amelyek megfelelő nedvességet szolgáltatnak.

Egy dolog közös összes Organique hajmaszkban – tökéletesen biztonságos formula parabénektől, SLS / SLES-től, vazelintől, paraffinviattól, szilikonoktól és a hajra káros egyéb mesterséges összetevőktől mentes. Ezért rajongok igazán az Organique hajmaszkokért, beleértve az érzékeny hajra valót is, mint ez. Az összetevőket gondosan választják.

TERMÉKLEÍRÁS

Sajnos a maszk sokszor okozott csalódást, de továbbra is hiszem, hogy ez az egyik legjobb termék a hajápoláshoz. Viszont nem alkalmas minden hajtípusra. Az én hajamra csodálatosan hat. Sok ügyfelem szereti, de sokan közülük nem látnak semmilyen hatást. Néhány modell panaszkodott a viszketés miatt a show után. Ezért szeretnélek figyelmeztetni, hogy a maszk irritációt okozhat.

A termék jó állagú, ami megkönnyíti a pakolás felviteléz. Az alkalmazás nagyon elég egyszerű. Mit mondhatnék még erről a pakolásról? Az illata kellemes, míg a szín – mint a sár. Az Organique Sensitive hajmaszk rugalmassá, erőssé és hidratálttá teszi a hajat.

ELŐNYÖK:

  • finom illat
  • természetes és biztonságos alapanyagok
  • egyszerű alkalmazás
  • megfelelő állag
  • elég alacsony ár

HÁTRÁNYOK:

  • irritációt okozhat
  • nem alkalmas minden hajtípushoz