NATURVITAL – SENSITIVE HAIR MASK ALOE VERA JUNIPER ZIMBRO

NATURVITAL – Sensitive-Hair-Mask-Aloe-Vera-Juniper-Zimbro

Hajpakolás értékeny fejbőrrel rendelkezők számára

Méret: 300 ml
Ár: $20 (kb. 5 800 Ft)

A NaturVital aloe verás pakolás ismert a nők körében, akik figyelnek a hajápolásra. A gyártó azt ígéri, hogy a termék a legjobb választás azok számára, akik érzékeny fejbőrrel küzdenek. Ez tényleg igaz. Az aloe hajpakolás könnyen leírható – megnyugtatja az irritációthidratáljasimítja és helyreállítja a haj erősségét, kívül és belül. Nem nagyon gyakran használom a pakolást, és egy ok miatt elkerülöm a hajamon való alkalmazását. Ez egy kozmetikum, amely speciális feladatok elvégzésére szolgál a nagyon finom fejbőr számára. Bármely más termék irritációt és allergiás reakciókat vált ki, míg a NaturVital érzékeny hajpakolás tökéletesen működik.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

Ha megvizsgáljuk az Aloe Vera Juniper Zimbro hajpakolás összetevőit, akkor ez egy tipikus hidratáló maszk. Nincs értelme tanulmányozni az összetevőket – néhányat, de csak a legfontosabbakat. A legfontosabb, hogy a maszk mentes legyen színezékektől, szilikonoktól, parabénektől, ásványolajoktól és bármilyen káros anyagtól. A formula két alapvető tápanyagon és számos adalékanyagra épül. Ez az egyik kedvenc termékem az összetevők vonatkozásában.

A maszk magas koncentrációban tartalmaz aloe vera levet, amely tanúsított organikus növényekből származik. A lé fő tulajdonsága a mély hidratálás. A hajápolási termékekben található aloe vera megakadályozza a kiszáradást és fenntartja a hidratáció állandó szintjét. A borókakivonat az aloe vera lé után jön. Szabályozza a faggyútermelést és erősíti a hajat. Az antisztatikus szereket, a bőrpuhító szereket és a pantenolt szintén érdemes megemlíteni. Mindegyik nagyon jótékony hatással van a hajunkra.

TERMÉKLEÍRÁS

A NaturVital aloe vera pakolás üvegtégelyben kapható. Meglepett, de kellemetlen meglepetés volt. A csomagolásnak nincs normál teteje, míg a fedél gyorsan leesett. Ez nem jelent problémát azok számára, akik a kozmetikumaikat a polcon tartják, de sokat utazom a termékkel, tehát én kényelmetlennek találtam. Az Aloe Vera Juniper Zimbro hajpakolás formula nagyon jó. A maszk sűrű krém állagú. A sűrűség ellenére csak kis mennyiségű adagra van szükség a haj egyenletes befedéséhez. Sok nő panaszkodik a maszk illatára. Nehéz meghatározni az illatot, de nem olyan rossz.

Az Aloe Vera Juniper Zimbro expressz hajpakolás. Vidd fel a tiszta és nedves hajra, és hagyd rajta legalább három percig. Ez természetesen eszköz, figyelembe véve, hogy más maszkoknak általában hosszabb ideig kell maradniuk a hajon, pl. 30 percig. A NaturVital hajpakolással kapcsolatos vélemények eltérnek. Vannak, akik örülnek a hatásainak, és mások csalódottak. Próbáltam megérteni és találtam megoldást. Ha a NaturVital maszkot felviszed a nagy porozitású (ritka) hajra, a haj még szárazabb lesz. De alkalmazhatod a hajra közvetlenül az olajozás után, vagy a pakolást összekeverheted a kedvenc olajaddal az alkalmazás előtt. A hajad selymes, sima, fényes, hidratált és kezelhető lesz.

ELŐNYÖK:

  • hatékonyság
  • bio összetevők
  • ideális az érzékeny fejbőr számára
  • alacsony ár
  • expressz hatás
  • finom illat

HÁTRÁNYOK:

  • nem alkalmas vékony, ritka hajra
  • túl enyhe hatás