MOROCCANOIL – RESTORATIVE HAJPAKOLÁS

MOROCCANOIL – RESTORATIVE HAIR MASK

Természetes pakolás töredezett hajra

Méret: 250 ml
Ár: 16 990 Ft

A következő termék, amelyet kipróbáltam, a Moroccanoil Restorative – pakolás a sérült hajra. Sok fogyasztó szerint ez nem csak a sérült hajon hatásos. A termékleírásokban göndör hajra is ajánlott. A gyártó szerint ez egy professzionális, többcélú termék, amelynek fő célja a haj regenerálása és javítása. Ezt kell észben tartatunk a maszk elemzésekor. Megfelel-e a Moroccanoil hajpakolás az ígéreteknek és helyrehozza-e a sérült hajat? Biztosan helyreállítja a rugalmasságot, a lágyságot és az egészséges megjelenést, valamint megkönnyíti a fésülést, mint bármely más maszk. Ha csak enyhén sérült hajra használod, akkor a táplálás hatása gyorsan meglátszik – a haj újjáéled és szebbé válik. A probléma az, ha a haj rendkívül sérült – a Moroccanoil helyreállító pakolás túl gyengének bizonyulhat az intenzív regeneráláshoz. Ez abból fakad, hogy minden hajtípusnak valami különlegességre van szüksége, tehát az univerzális hajpakoások sokszor nem működnek jól.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

A Moroccanoil az egyik leghíresebb összetevő ilyen termékek előállítására – organikus, kiváló minőségű marokkói argánolaj. Ez az összetevő valóban magasan szerepel a fő összetevők listáján, a víz és az enyhe alkohol után. Ez egy univerzális természetes olaj, amely enyhén javító hatású, véd a nap és a hő káros hatásaitól, táplálja és kondicionálja a hajat. Sajnos ezzel véget is érnek a Moroccanoil regeneráló hatásai, mert a formula nagy része szintetikus anyagból készül. Így a „természetes” szót nem szabad használni. Ami a figyelemre méltó összetevőket illeti, a Moroccanoil pakolás shea vajat tartalmaz, amely fenntartja a haj hidratáltságát és lágyságát, valamint egzotikus pequi olajat – ennek tulajdonságai nem ismertek. Tudjuk azonban, hogy a pakolásban szereplő növényi fehérjék javító hatást mutatnak. Sajnos ezek összessége nem elegendő a cél teljesítéséhez. Habár a formula gazdagnak tűnik, a fő részét tartósítószerek, illatanyagok stb. alkotják.

TERMÉKLEÍRÁS

A pakolás szépen néz ki és nagyon egyszerű a használata. Sok pozitív vélemény szerint a maszkban a legjobb az egyszerű használat. A műanyag edény a márkára jellemző színekkel rendelkezik, és krémes állagú pakolást tartalmaz, amely valóban megfelel sok hajtípusnak. Jó illatú, miközben az állaga miatt könnyű használni mind a száraz, mind a nedves hajon. Meg kell azonban jegyezni, hogy a pakolás bizonyos esetekben valószínűleg le fogja terhelni a hajat, mert shea vajat tartalmaz. Ezért a maszk nem mindenki számára megfelelő, annak ellenére, hogy így forgalmazzák. A shea vaj telített zsírsavakkal van tele, míg a legtöbb hajtípus telítetlen omegasavakat igényel. Ez a súlyos, lágy kinézetű haj nemkívánatos hatásához vezethet.

ELŐNYÖK:

  • marokkói argánolaj
  • a pakolás táplálja és revitalizálja a hajt
  • egyszerű alkalmazás

HÁTRÁNYOK:

  • nehezítheti a hajat
  • a formula elsősorban mesterséges anyagokból készül
  • az intenzív hajjavító hatás hiánya
  • az ár tisztességtelen az eredményeket figyelembe véve