L’ORÉAL PROFESSIONNEL – ABSOLUT REPAIR MASQUE

L'ORÉAL PROFESSIONNEL – ABSOLUT REPAIR MASKE

Fehérjeben gazdag regeneráló pakolás a sérült hajra

Méret: 500 ml
Ár: 9 000 Ft

A L’Oreal pakolása a következő termék a rangsorban. Ezt a márkát vezető kozmetikai társaságnak nevezik annak ellenére, hogy más márkák kínálnak náluk jobb termékeket. Egyszerűen szeretjük a L’Oreal-t, mert ez volt a legnépszerűbb választás a fodrászok körében. A „profi” szó azt sugallja, hogy az Absolut Repair a legjobb hajpakolás. Sajnos jól működik, de biztosan nem a legjobb. Ez a pakolás biztosítja a kívánt hatást, ha a hajadnak táplálásra van szüksége. Ennek ellenére óvatosnak kell lenned, ha sérült haj kezelésére használod (annak ellenére, hogy erre a típusra tervezték). Ez a formula vastag hajra készült – ha látványos eredményeket vársz, csalódott lehetsz. Ennek ellenére jó összetevőket tartalmaz, táplálja, hidratálja és erősíti a hajat. A haj állapotától függően eltérő hatást eredményezhet. Ez az oka annak, hogy a L’Oreal Absolut Repair nem a legjobb választás a hajat javító, regeneráló maszkok között.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

Ha átnézed az összetevők listáját, akkor valószínűleg úgy gondolod, hogy a pakolás nincs tele káros anyagokkal, azonban a „tapasztalt szem” mást mond, amelyek szerint az összetevők rövid listája nagyon kevés hajjavító anyagot tartalmaz, és bővelkedik felesleges színezékekben, aromákban, tartósítószerekben stb. Ez mindenképp egy fekete pont a márkának. Mégis, ha megvizsgáljuk az összetevőket, van néhány pozitív példa, például a kukorica, a búza és a szója hidrolizált fehérjéi, amelyek nélkülözhetetlenek a sérült haj helyreállításához (vigyázz, kerüld el a fehérje túladagolást). Sajnos a nem kívánt színezékek és jótékony anyagok mennyisége közel azonos. A lényeg az, hogy a L’Oreal Absolut javítómaszk nem a legjobb.

TERMÉKLEÍRÁS

Az összetevőkkel kapcsolatos minden hátrány ellenére el kell ismernünk, hogy a pakolásnak vannak bizonyos előnyei is. A tartály 500 ml pakolást tartalmaz, amely több, mint elegendő több hóanpnyi használathoz. Ha azonban jobb hajápolást szeretnél, akkor más termékeket kell vásárolnod. Mi a helyzet az alkalmazással? A felhasználók szerint jó használni, és az állagának köszönhetően a pakolás könnyen eloszlatható a hajon, plusz könnyen öblíthető. Megjegyzés: a vastag hajnak van kifejlesztve, így azon működik a leginkább – ha finom, gyenge hajra alkalmazod, a maszk valószínűleg le fogja húzni és elveszi a volumenéből. Ennek ellenére a termék tipikus pakolás, tehát ha követed az utasításokat, nem okozhat problémát a napi hajrutin során.

ELŐNYÖK:

  • szója, búza és kukorica fehérje
  • nagy méretű tartály
  • a pakolás hosszú ideig kitart
  • klasszikus pakolás

HÁTRÁNYOK:

  • nagyon kevés tápláló összetevő
  • rengeteg színezőanyag és mesterséges adalékanyag
  • az ár túl magas
  • rossz javítóhatás
  • egyes hajtípusokat elnehezíthet