L`BIOTICA – BIOVAX KERATIN + SILK

L`BIOTICA – BIOVAX KERATIN + SILK

Keratin és selyem alapú intenzív javító hajpakolás

Méret: 250 ml
Ár: 1 690 Ft

A Keratin + Silk intenzív javító hajpakolás alapos regenerálást biztosít a hajon, kívül és belül. A pakolás egyedi tulajdonsága a viaszkonzisztencia és tápanyagokban gazdag formula. Hogyan hat a Biovax Keratin és a Selyem pakolás? Mindenekelőtt javítja a haj állapotát, mélyen regenerálja, hidratálja, táplálja és védi a hajat a nedvességvesztéstől.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

Az összetevők nagyon érdekesek és értékesek, ezért szeretnék egy kis időt szentelni azok leírására. Nem szeretnék kihagyni fontos információkat a L’biotica Biovax Keratin + Silk összetevőiről. A formula elsősorban a Biovax maszkokra jellemző három összetevőt tartalmazza: édes mandulaolaj, amely erősen hidratálja, puhít és táplál; lanolin és glicerin – két finom bőrpuhító anyag, amely fenntartja a haj megfelelő hidratációját; henna kivonat, amely nagymértékben javítja a tápanyagok behatolását.

A Biovax Keratin és Silk hajpakolás a természetes fehérjék aktív komplexével – Pro2Kera Silk – gazdagított. Ez egyszerűen az alacsony molekulatömegű aminosavak és a nagy molekulatömegű fehérjék és a haj természetes építőelemeinek kombinációja. Selyem aminosavak segítik a hajkárosodást; a selyemfehérjék megvédik a hajat és benntartják a nedvességet; a természetes keratin pótolja a haj építőelemének hiányát.

Nagyon szeretem ezt a lágyító-fehérje összetételt. A Biovax pakolásban az alapanyagok megfelelő aránya azt jelenti, hogy nem kell aggódni a túlvédett haj miatt, miközben a hatékonyság garantált. Sajnos a termék szilikonot is tartalmaz, amelyet csak az SLES-sel (erős tisztítószer) lehet mosni. De ez nem nagy baj. Ez egy ártalmatlan alkotóelem.

TERMÉKLEÍRÁS

Ez a kedvencem az összes Biovax hajpakolás közül, de ettől még nem dobogós. Ennek oka a benne található szilikon; emellett a termék nem túl hatékony és az illata sem a legjobb. Véleményem szerint a L’biotica Biovax Keratin + Silk hajpakolás túl erős illattal rendelkezik, de valószínűleg ez ízlés kérdése. Sokkal rosszabb, mint a márka többi pakolásában. Meglehetősen édes, és ez az illat még hajmosás után is bőven érezhető. A pakolás sűrű, vajas állagú. A termék hatékonysága nem lenyűgöző. Az én esetemben a csomagolás legfeljebb 12 alkalomnyi adagot tartalmaz. Ha az alacsony árat vesszük figyelembe, akkor ez kifizetődik.

A Biovax Keratin + Silk pakolás legnagyobb előnye, hogy tartós hatást biztosít. Ez az, ami miatt a termék kiemelkedik a többi kozmetikum közül, amelyek általában a haj ideiglenes nedvességét, simaságát és jobb állapotát biztosítják. Saját tapasztalataim alapján tudom, hogy 30 (legfeljebb 40) percre kell fennhagyni a maszkot. A legjobb eredményt akkor érhető el, ha törülközővel takarod le a fejét, mivel a hő fokozza a tápanyagok felszívódását. A Biovax pakolás rendszeres használata a hajat rugalmassá, fényesvé, simavá és hidratálttá teszi a gyökerektől a végekig. Fgyelmeztetnem kell téged – ha túl gyakran alkalmazod a maszkot, az a típustól függően lelapíthatja a hajat, vagy drótossá teheti.

ELŐNYÖK:

  • pompás hatás
  • értékes összetevők
  • lágyító fehérje formula
  • egyszerű alkalmazás
  • alacsony ár

HÁTRÁNYOK:

  • elérhetőség
  • süllyedést vagy laposodást okozhat
  • szilikonnal kevert
  • elég gyorsan elfogy
  • túl erős illat