KIEHL’S – SUNFLOWER COLOR PRESERVING DEEP RECOVERY PAK

KIEHL'S – SUNFLOWER COLOR PRESERVING DEEP RECOVERY PAK

Napraforgó olajos hajpakolás festett/színezett hajra

Méret: 250 ml
Ár: $25 (kb. 7 300 Ft)

Egy másik általunk ajánlott hajpakolást a Kiehl’s hozott forgalomba – egy, az influencerek körében népszerű márka. Annak ellenére, hogy a minimalista csomagolás nem vonzza a szemet, a Deep Recovery Pak napraforgós színmegőrző pakolás megéri a próbát, mivel néhány figyelemre méltó összetevőt tartalmaz. Az összetevőknek köszönhetően a pakolás hatékonyan működik a színezett és festett hajon, valamint alapvető tápanyagokat szállít a gyenge szálhoz. Ez egy jó hajmaszk? Láthatod a pozícióját a rangsorban – nem a legjobb. Kiválaszthatjuk a kapott hatás alapján – a pakolás táplálja a hajat, de nem javítja. Ezért nem orvosolja a festett, sérült hajaat. Csak megőrzi az egészséges haj formáját, javítja a színét és intenzívebbé teszi, növeli a fényét, mégsem fogja helyreállítani például a helytelenül elvégzett színezés által okozott károkat.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

A Kiehl-maszk hatékonysága feltételezhetően két olaj és vitaminkeverék kombinációjából adódik. A gyártó ezt mondja, és a termék tartalmaz sárgabarackmag-olajat (az öregedésgátló természetes E-vitamin forrása) és a napraforgóolajat (nagyon népszerű, nagyon előnyös a foszfolipidek és a ceramidok nagy mennyiségének köszönhetően) – mindkét olaj nagyszerű összetevőket jelent a … bőr számára. Nem a festett hajra. Ennek ellenére, az E-, B3- és B5-vitamin-komplexnek köszönhetően a pakolás megőrzi a haj életerejét és megakadályozza a haj gyengülését. Még több össtevetője van. Mik ezek? Az INCI azt mondja, hogy van még glicerin (hidratáló vagy a legrosszabb összetevő – a haj típusától függ) és a candelilla viasz (az ajakfények és a szempillaspirál összetevője, erősen sikosít és fényez). Öszességében a Kiehl’s Deep Recovery Pak alkalmazásában használt anyagok megválasztása valahogy furcsa – a festett haj általában nagyon gyenge, így a felesleges összetevőkkel kitöltött termék nem a legjobb.

TERMÉKLEÍRÁS

A fogyasztók megerősítik, hogy a pakolás nem túl nehéz. Természetesen ez a pakolás használatának módjától is függ – ha mosás után nedves hajra alkalmazod és jól leöblíted, akkor nem szabad, hogy nehezítse a hajat. Ennek eltérő használata vagy túlzott használata azonban kudarchoz vezethet. A Kiehl-maszk konzisztenciája régi maszkokra emlékeztet – nagyon sűrű és krémes. Most már megszoktuk a könnyebb maszkokat, de ez még nem jelenti azt, hogy ez a termék rossz döntés lenne. A finom hajon egyszerűen nem működik, mert nem dúsít. Ez az utolsó hátrány. Az a jó, hogy a pakolás kellemesen illatú, így az alkalmazás puszta öröm!

ELŐNYÖK:

  • két olaj és vitaminok kombinációja
  • táplálja, hidratálja és revitalizálja a hajat
  • különféle hajtípusokhoz használható
  • könnyen kezelhető

HÁTRÁNYOK:

  • az összetétel nem teljesen természetes
  • túl gyenge javító hatás
  • nagyon magas ár
  • az összetevők jobbak a bőrápoló termékekben
  • a csomagolás nem szép