KÉRASTASE – NUTRITIVE MASQUINTENSE IRISOME

KÉRASTASE – Nutritive-Masquintense-Irisome

Hajpakolás száraz és vékony hajra

Méret: 200 ml
Ár: 24 890 Ft

A Kerastase kifeljesztett egy hajpakolást a vékonymerev és száraz hajra. Feladata, hogy a haj számára optimális hidratációs szintet biztosítson tápanyagok, antioxidánsok és hidratáló anyagok révén. A Nutritive Masquintense Irisome hajmaszk mélyen táplálja és hidratálja a hajat. A szálak könnyűek, fényesek, rugalmasak és ápoltabbak lesznek. Az ár viszont sajnos nagyon magas.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

A Kerastase Nutritive Masquintense Irisome hatása az Irisome Complex-en alapul – azokon az anyagokon, amelyek észlelik a haj száraz területeit. Komplex hidratálást és a haj állapotának javítását biztosítják. Az írisz kivonat antioxidánsként működik, és nagyon hatékony védelmet nyújt a nedvességvesztés ellen.

Egy másik fontos összetevő egy fejlett lipid-protein Gluco-Active komplex, amely mélyen táplálja és hidratálja a hajat. Az anyag mélyen hatol be a hajba és javítja állapotát, a gyökerektől a végéig. További anyagok: szénhidrátok, amelyek táplálják a gyökereket, fehérjék, amelyek feltöltik a hajat tápanyagokkal, és a lipidek, amelyek védik a hajat.

A Kerastase egyetlen nagy hátránya, hogy nehéz megtalálni a termékekkel kapcsolatos részletes információkat. Kevés információ található az összetevőkről a Kerastase weboldalán. Használat közben azonban közelebbről megvizsgáltam a termék összetevőit, és nincs semmi, ami miatt érdemes lenne aggódni.

TERMÉKLEÍRÁS

A Kérastase Masquintense Irisome hajpakolás egy szép műanyag tégelyben vásárolható meg. 500 ml-es mennyiségben kapható. A legfontosabb véleményem szerint az, hogy a csomagolás nagyon praktikus. Nem rendelkezik adagolóval, de a maszk nagyon hatékony. Mint minden egyéb hatásos hajpakolás, a Kerastase kozmetikum is sűrű (pudingszerű) állagot kínál, ami problémamentes alkalmazást jelent. A pakolás nagyon finom és intenzív virágillatú.

A Kérastase Nutritive Masquintense Irisome kapcsán nem tudok semmi negatívumot kiemelni – ez egy igazán hatékony kondicionáló termék. A saját hajamon, valamint mások haján amelyekkel fodrászként foglalkoztam (sűrű, olajos és száraz), nagyon jól használt a termék. A Kerastase maszk a sűrű és sima haj hatását biztosítja. A szálak hidratáltak, rugalmasak és lágyak. Sajnos a termék nem tökéletes. Jó formula, jól használható alapanyagok, de a termék adagolása nem könnyű. Figyelmeztetnem kell téged: ha nem megfelelő mennyiséget használ, úgy göndörítheti a hajat. Gyakran megtörtént velem is, mert nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő adagot mindenki számára. Nagy hátrányt jelenthet.

ELŐNYÖK:

  • hatékonyság
  • praktikus csomagolás
  • csodás összetevők

HÁTRÁNYOK:

  • a túl gyakori használat göndörödést okoz