KALLOS – HAIR PRO-TOX HAIR MASK

KALLOS – Hair-PRO-TOX-Hair-Mask

Hajpakolás keratinnal, kollagénnel és hialuronsavval

Méret: 1000 ml
Ár: 915 Ft

A Kallos hajmaszkok olcsóak, népszerűek és nagy választékot kínálnak. Van miből válogatnod. A legtöbb lány gyümölcsös és édes Kallos maszkokat használ, de én a Hair PRO-TOX-ot választom, amely a haj számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaz. A terméket száraz, sérült és normál hajra tervezték. Mindennapi használata mélyen táplálja és hidratálja a hajat. A Kallos Hair PRO-TOX hatékonyan megakadályozza a töredezést és regenerálja a sérült hajszerkezetet.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

A két természetes növényi olaj a komponensek között a negyedik és az ötödik helyen van. A fő összetevő az olívaolaj, amely telítetlen zsírsavakban gazdag, ami hidratálja és javítja a hajat. A kókuszolaj közvetlenül az olívaolaj után jön. Elősegíti a haj fehérjeszerkezetének újjáépítését. Mindkettő táplálja a hajat és a fejbőrt. A zsíros bőrpuhító szerek és az antisztatikus szerek kombinációja a termék négy kulcsfontosságú alkotóelemével biztosítja a Kallos Hair PRO-TOX hidratáló tulajdonságait. A pantenol vagy a B5-vitamin sima és szilárd. A keratin a haj természetes építőeleme, és megtalálható a Kallos pakolásban is. A termék emellett kollagén forrást kínál az fiatalításért, valamint hialuronsavat, amely intenzíven hidratál. Van egy kis mennyiségű szilikon is benne, ám ez ártalmatlan.

TERMÉKLEÍRÁS

A csomagolás nagyon nagy és kényelmetlen, még egy profi fodrász számára is. Bár nagy mennyiségű terméket használok, nem kényelmes ilyen nagy üveget vinni a divatbemutatókra. Szerencsére létezik a termék kisebb változata is. Máskülönben nagyon zavaró lenne.

A Kallos Hair PRO-TOX sűrű, pudingszerű állagú, tehát nem csöpög és könnyen eloszlatható. Sűrű hajpakolás, mint bármely más pakolás. Sajnos a gyakori használattal a termék gyorsan elfogy. Minél sűrűbb a termék, annál nagyobb adagot kell használni belőle alkalmanként. Szerencsére a termék alacsony árat kínál. A Hair PRO-TOX hajmaszk fehér színű és nagyon finom szappan illattal rendelkezik. Jobban szeretem az ilyen illatokat, mint a többi Kallos maszk édes vagy gyümölcsös illatát.

A Kallos Hair PRO-TOX azon pakolások csoportjába tartozik, amelyek jobb hatást biztosítanak, ha hosszabb ideig maradnak a hajon. A Kallos maszkot mindig legalább 30 percre hagyom fenn, de a modellek nem tudnak ilyen sokáig várni a show előtt. Tudom azonban, hogy a Hair PRO-TOX hajpakolás néhány perc alatt is működik, kiválóan hidratálja és simítja a szálakat. A Kallos keratinnal, kollagénnel és hialuronsavval ellátott hajpakolásának köszönhetően a hajad sűrű, könnyen fésülhető és stílusos, de nem sima. Véleményem szerint a pakolás otthoni és professzionális használatra is tökéletes. Ha nem lennének hiányosságai, akkor a kedvencem lenne.

ELŐNYÖK:

  • magas hatékonyság
  • gyors fellépés
  • koncentrált összetevők
  • jó következetesség
  • finom illat
  • alacsony ár

HÁTRÁNYOK:

  • kényelmetlen csomagolás
  • gyenge hatékonyság
  • nem teljesen természetes összetevők