BUMBLE AND BUMBLE – HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL MASQUE

BUMBLE AND BUMBLE – HAIRDRESSER'S INVISIBLE OIL MASQUE

Balzsam-olaj mosás előtti pakolás

Méret: 100 ml
Ár: $30 (kb. 8 800 Ft)

Nem tudnánk elképzelni ezt a rangsorolást a Bumble & Bumble, azaz egy nem hagyományos hajpakolás nélkül. Mi teszi ez a pakolást szokatlanná? A formulát úgy állították össze, hogy hajmosás után kell felvinni. Ez a rangsorban az egyetlen termék, amelyet mosás előtt kell használni. A gyártó rámutat, hogy ezt az alkalmazási módszert a természetes hajolaj felhasználása ihlette. Mit kell tudni a Bumble and Bumble “láthatatlan olajáról”? Csak hidratálja és táplálja a hajat, tehát nem lehet a rangsorban a sérült hajra vonatkozó legjobb pakolásokkal szemben – hatásai kevésbé intenzívek, ha összehasonlítjuk más pakolássokkal itt. Ez a termék két okból nem jelent intenzív hajápolási kezelést: a készítmény nem tartalmaz erősen működő anyagokat, és az összetevők nem erősen koncentráltak.

AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

Ahogy a neve is sugallja, a Bumble and Bumble Hairdresser Invisible Oil a márkára jellemző olajokból készül: kókuszdióolajmakadámiadió-olajmandulaolajsáfrányolaj és szőlőmagolaj. Ki kell emelnünk, hogy az összes olaj természetes és a maszk vegán, így minden bizonnyal vonzza a környezetbarát hajápolás rajongóit. Az olajoknak köszönhetően a Bumble and Bumble Mask hidratált állapotban tartja a hajat és védi a káros tényezőktől. A termék nem tartalmaz ásványi olajokat, amelyek károsítják a hajat és a fejbőrt, de kókuszdióolajat tartalmaz, amely nem biztonságos – nagy mennyisége nehezítheti a hajat, mert zsírsavtartalma a legalkalmasabb az alacsony porozitású hajra (legritkább hajtípus). Szerencsére a másik öt olaj fenntartja az egyensúlyt, így a kompozíció finom hatású.

TERMÉKLEÍRÁS

Az összetevőkön és a szokatlan használati módon kívül van egy másik dolog, amely a Bumble and Bumble Hairdresser láthatatlan olaját megkülönbözteti a rangsorban szereplő többi pakolástól – ez a pakolás sűrűbb, tehát nem működik minden típusú hajon. A vajszerű termék feloldódik, miután felmelegítjük a tenyereink között, és ez az alkalmazás során kissé problémás lehet. A maszk hajra simítása a kihívás lehet, különösen akkor, ha a hajad nagyon vékony és törékeny. Hangsúlyozzuk, hogy az állag és a kis méretű tartály azt jelenti, hogy nagyon gyorsan elfogy az egész. Figyelembe véve az árat – ez nem egy spórolós megoldás. Sokkal jobb pénzt fektetni egy olyan termékbe, amely több előnyt nyújt, jobban hat és könnyebben használható.

ELŐNYÖK:

  • 6 természetes olaj keveréke
  • vegán és környezetbarát formula
  • hatékony védelem
  • fenntartja a hidratációt

HÁTRÁNYOK:

  • kókuszdióolaj (nem alkalmazható bizonyos típusú hajra)
  • sűrű, vajszerű pakolás
  • nehezítheti a hajat
  • ez az egyik legdrágább pakolás
  • kis méretű tartály